Kunde: Lillian Torbjørnsen / Lillis Verden
Oppdrag: Profilutvikling for Lillis Verdens konsepter innen styling og events.

Lillian er utdannet frisør, makeupartist, maskør og parykkmaker. Hun har store deler av sin utdannelse fra Roma og Hollywood, hvor hun har jobbet ved flere film og tv prosjekter. Hun har både møtt og jobbet med mange store celebriteter. Ganske så kult!
I Lillis Verden har hun et fantastisk konsept som kan utvikles i mange mulige varianter. Da jeg ble spurt om å hjelpe henne med ny profil forsto jeg fort at her måtte jeg skape et solid grafisk fundament som alle de andre konseptene kunne bygges på. Lillis Verden hadde fra før av en logo som jeg brukte som inspirasjon til den nye. Det grunnet en viss gjenkjenningseffekt som var ønsket å ta med videre. Jeg fant nye stilrene fonter som vil stå stødig i lang tid fremover, og symbolet for Lillis Verden ble en sommerfugl-form i et ansikt som gjenspeiler skjønnhet, transformasjon og glede.
Det er kun Lillis Verden-logoen som har en sterk rosa-farge som alternativ. De andre har ingen farger og presenteres kun som sort eller hvit. Logoene skal i hovedsak ligge oppå andre fargesterke bilder som presenterer underkonseptene.
Nedenfor ser dere et lite utvalg av Lillis konsepter, men det er flere spennende arrangementer Lillian kan friste med som bla.: Utdrikningslag, Jålebord, Make-up kurs, Gamingbursdag og Photoshoot.
Hun styler også til bryllup og fest, teater, film, reklame og mye mye mer.

lillis_case1lillis_case2lillis_case12a

 

lillis_case10