Beate Mynte Lærum er ei driftig dame med mange jern i ilden, og har jobbet mange år i reklamebransjen som rådgiver og konseptutvikler. En kreativ sjel med mange strenger å spille på.
Hjemme har hun blant annet et eget atelier der hun maler de mest fantastiske bilder. Fargebruken og penselstrøkene er målbeviste og bildene innehar en slående komposisjon. Bildene bestilles gjerne etter kjøpers ønsker, og resultatene Beate tryller fram på sine lerret er til å dåne av. Når jeg selv ser bildene hennes, klarer ikke jeg bestemme meg for hvilke farger jeg evt skulle ha valgt å ha på veggen hjemme. Bildene må rett og slett bare oppleves!
Beate er også utdannet Mindfullness-coach, og hjemme tar hun imot mindre grupper for å sette fokus det å være tilstede i nuet. En slik seanse skulle nok vi alle sikkert trengt en gang i blant.

Beate kom til meg for å få et visittkort som skilte seg litt ut. Vi jobbet igjennom flere ideer fra papir til plast til metall. Og vi endte opp med et vakkert papir i kobberfarge. «Konsep K» ble preget, embosset, i papiret, og gir et eksklusivt uttrykk. Kontaktinfo, i sort spesialblekk for å trenge godt ned i den metalliske overflaten, ble enkelt og pent plassert nedenfor. Det enkle er ofte det beste. Og stilrent ble resultatet.

Jeg jobber mye med visittkort spesialtilpasset kundenes behov. Da kartlegger jeg kundens ønsker, og vi ser på papirprøver sammen. Jeg designer et par forslag, kommer med forslag til effekter fra letterpress teknikker, og tar jobben med innhenting av priser fra forskjellige leverandører. Har solide leverandører både i Norge og Kina, og Kina er jo spesiellt konkurransedyktige på pris på letterpress og forskjellige papirtyper.

 

Konseptk_case_2Konseptk_case_3Konseptk_case_960x960_2Konseptk_case_960x960_6